Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Sc I.c.p.i.a.f. S.a.
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Instalatie de epurare ape uzate
Brand
Instalatie de epurarea apelor uzate
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
In cazul apelor reziduale din industria alimentara se impune ca prima treapta de tratare, o epurare fizico-chimica cu sistem de flotatie inclus, urmata, daca normele o impun de o treapta biologica.

Tratarea fizico-chimica cu flotatie inclusa s-a dovedit a fi solutia cea mai eficienta in cazul acestor ape uzate si permite tratarea debitelor cuprinse intre 5-500mc/h
sistemul dispune de un sistem de aerare fara infundare datorita caruia functionarea este sigura si eficienta, in comparatie cu alte instalatii de flotatie.

Suspensiile solide sunt indepartate eficient prin flotatia cu aer dizolvat, in timp ce sedimentele sunt indepartate de un transportor spiral plasat pe toata lungimea tancului de flotatie. Aceasta asigura o functionalitate fara defectiuni si aproape fara intretinere.

Materialele flotate sunt colectate la suprafata sistemului unde sunt deshidratate la maximum printr-un sistem de raclare/ingrosare. acest sistem duce la obtinerea unui continut foarte ridicat de substanta uscata.
instalatia este complet automatizata , realizand controlul permanent al pH-ului di dozarea automata de reactivi
dispunem de o dotare competitiva -materiala si umana- care face posibila desfasurarea unei activitati diversificate, incepand cu cercetarea, proiectarea, productia montajul si terminand cu urmarirea in exploatare a utilajelor si instalatiilor livrate.

Experienta noastra in montarea si livrarea acestor tipuri de utilaje ne face sa fim competitivi si prompti in orice problematica abordata.
Din Gura in Gura